gymăgarii

In cele 8 luni de cand merg la sala am identificat cateva rase de gymăgari.


Pe locul 1 sunt, evident, cei care, in ciuda faptului ca regulamentul salii o zice clar, nu folosesc prosopul atunci cand folosesc cate-o banca. Adica se aseaza pur si simplu pe ea, isi fac exercitiile si se ridica nonsalant, lasand in urma baltoaca de sudoare. Chiar azi i-am atras atentia unuia ca nu e OK sa faca asa. Din fericire, a fost intelegator, si-a cerut scuze si si-a adus prosopul de unde-l lasase.

Pe locul 2 ii plasez pe cei care amesteca ganterele sau le lasa te miri unde. "Le amesteca" adica nu le pun in ordinea greutatii. Nu o data mi s-a intamplat sa gasesc ganterele de 12 pe unde stau alea de 5 (care erau undeva prin fundul salii), sau alea de 15 jos, pe unde-si fac veacul cele trecute lejer de 30.

Pe locul 3 sunt gagicile care parca au orgasm (sau oare chiar au si-s eu rau?!) cand executa vreun exercitiu. UUUH-AAAHHH!!! Geez, woman!

Pe locul 4 vin cei care confunda sala cu feisbucu' sau cu barul. Daca vrei sa socializezi, sa povestesti cati pokemoni ai prins si unde, cu cine ai iesit la gratar sambata sau filmul ala in care tipul facea nu stiu ce, gaseste-ti alt loc sa las-o pe mai tarziu, dupa antrenament. Unii din noi chiar vor sa se concentreze pe tras de fiare/alergat etc., nu pe hi-hi-hi-urile voastre.
















Pe locul 5 sunt the howlers, cum le zic eu. Baietii aia care imping greutati mai mari decat suporta muschii lor si, ca sa ne arate tuturor ce hard-core si bad-ass sunt ei, urla in timp ce se chinuie sa faca a doua jumatate a setului (care, pentru ei, incepe pe la a 3-a repetare din cele 8-10). Oh, the joy!

Pe locul 6 i-as plasa pe aia care intra in vestiar si lasa usa cel putin intredeschisa, daca nu deschisa total. Na, ce sa-i faci, e greu cand muschiu' bate neuronu'.

Pe locul 7 sunt balubistii. Astia-s aia despre care povestea si Zicu acum ceva vreme. Aia care se lasa in baluba goala in vestiar, inainte de antrenament, sau dupa, inainte de dus. Da, fratioare, o ai mai mare decat ale noastre puse la un loc (dar n-o sa-ti aratam ca nu-i asa, te lasam sa fii fericit in prostia ta), pune-i o fundita, da-i un pup si orvoar!

Pe locul 8 i-as plasa pe cei care vin in haita, adica in cuplu sau in grup de cel putin 3, si care pun stapanire pe cate-un aparat sau banca si, evident, nu mai ai loc de ei. Chestia asta se traduce nu neaparat in timpi morti (una dintre regulile de baza, mai ales cand incerci sa urmezi un program, e sa nu stai sa astepti eliberarea unui aparat, ci sa cauti rapid o alternativa), dar iti da nitel peste cap programul stabilit. Mai improvizezi, mai schimbi exercitiile, asta e... Ramane pe sedinta viitoare.

O sa las asta aici.

Niciun comentariu: