de vanzare: ochelari de soare pentru copii KiETLA

VANDUT
Ochelari de soare pentru copii (0-18 luni), marca Ki ET LA, model Diabola, culoare albastru (royal blue), foarte putin utilizati.

Ochelarii Ki ET LA oferă protecție maxima UV 100% (UVA si UVB) categoria 4, cea mai ridicata, plus protectie pentru spectrul razelor albastre.

Sunt concepuți special pentru ochii sensibili ai copiilor și pentru fizionomia lor care se schimbă accelerat până la 4 ani. Acești ochelari se potrivesc perfect pe năsucul copiilor mici, sunt flexibili și nu se sparg, iar materialul din care sunt confecționați este hipo-alergenic. În plus, pot fi răsuciți și îndoiți după placul inimii, sunt indestructibili.

Pot fi purtati pe ambele parti. Primele luni, nasucul este mai mic si se potriveste decupajul mai mic, iar apoi, cand bebe mai creste, se intorc invers pentru a se potrivi perfect.

Se vand impreuna cu o "curelusa" elastica (menirea ei este de a mentine ochelarii pe capul copilului), care este ajustabilă și poate fi scoasă, precum si cu saculetul de depozitare/transport.

Pret: 70 RON
Livrare: preferabil personal, in Iasi, dar pot trimite si prin posta/curier daca doritorul/doritoarea e din alta localitate (costul transportului nu intra in pret, este suportat de cumparator)

Cateva poze:







Niciun comentariu: