foamea e mare, prostia si mai si

Vazusem acum cateva zile prin oras niste fituici lipite pe stalpi, pe pereti, pe diverse panouri, in care se zicea ca nu stiu ce colectionar (german, parca) cumpara masini vechi de cusut si ca ofera niste sume super mari pentru asa ceva. Mergand, ceva mai tarziu, spre casa, am vazut 2 tineri care lipeau asemenea fituici pe niste stalpi.

Azi am vazut ca a aparut si in presa un articol pe tema asta. Se pare ca unii si-au luat o teapa.
Inselaciunile ingenioase prin metoda masinilor de cusut vechi germane au reinceput in forta in Iasi. Orasul este plin cu anunturi prin care se cauta masini de cusut vechi, nemtesti. Fenomenul a luat amploare si la nivel national. Iesenii pot vedea anunturile lipite prin toate zonele centrale dar si limitrofe. Politistii au inceput sa primeasca sesizari pe banda rulanta. Doi ieseni s-au plans zilele trecute politistilor ca au fost inselati de cei care au pus anunturi. Uimitor, iesenii au cazut foarte usor in capcana cumparatorilor de masini de cusut Singer sau alte marci vechi. Unul dintre ei inca asteapta 90.000 de euro intr-un cont de la BCR  Podu Ros. (sursa)

Sincer...cine dracu' da 40-45.000 de coco pe un harb de masina de cusut? O bucata de fier vechi la pret de apartament cu 2 camere? Really???

Niciun comentariu: