curcan sau somon?

Cred ca in curand o sa recreez o reteta de-a lui Jamie pe care am mai facut-o de 2 ori, prima data asa cum a facut-o si el, adica cu somon, a doua oara, neavand somon, cu niste muschi de porc (sau era ceafa? nu mai tin minte prea bine). Acum oscilez intre somon, pe care tre' sa-l cumpar (si s-a cam scumpit, fir-ar hipermacheturile sa fie!), si piept de curcan, care exista deja in congelator. Decisions, decisions...

E o chestie care se face la cuptor, cu un sos compus din ceapa rosie, ardei iute, zeama de chitra (cunoscuta si ca lime, pentru astia mai trendosi), sos de soia, ulei de masline si ghimbir. E o nebunie! Ca garnitura cred ca o sa fac un orez simplu, eventual nitel aromatizat cu 5-6 cuisoare si ingalbenit cu un pic de ulei de masline extravirgin. Sau poate arunc un pic de curry in el in loc de cuisoare...

Niciun comentariu: