bad Super Mario

Hai ca stiti despre cine-i vorba. Sunt sigur ca ati jucat Super Mario in copilarie, intai la salile de jocuri si apoi acasa, cand au aparut consolele care se conectau la TV.

De ce "bad Super Mario"? Pentru ca cei de la PETA s-au luat de costumatia personajului dintr-un joc. Mario poarta un costum care arata fix ca o blana de raton, un Tanooki, de unde si nemultumirea.
Pe langa faptul ca PETA a protestat fata de, zic ei, mesajul transmis, care ar fi ca e OK sa porti blanuri, ia ghiciti ce-au mai facut? ... Nimeni? Hai, un efort!

...

Wait for it....

...

Cei de la PETA a facut un joc 2D in care un astfel de Tanooki jupuit fuge ca disperatul dupa Mario, care zboara undeva in partea de sus a ecranului, purtand pielea lui din care picura sange.

WTF!!!

Citez de pe pagina cu jocul:
When on a mission to rescue the princess, Mario has been known to use any means necessary to defeat his enemy—even wearing the skin of a raccoon dog to give him special powers.
Tanooki may be just a "suit" in Mario games, but in real life, tanuki are raccoon dogs who are skinned alive for their fur. By wearing Tanooki, Mario is sending the message that it's OK to wear fur. Play Super Tanooki Skin 2D and help Tanooki reclaim his fur!
Parerea mea e ca astia-s mai dusi cu capul decat ONG-urile de la noi care se ocupa cu protectia animalelor (si mai exact a cainilor comunitari, ca nu am vazut vreun ONG care sa se ocupe de protectia strutilor, a galinaceelor sau a porcilor).

Niciun comentariu: