animalutele noatre nastrusnice

Mare parte dintre noi au vazut, cu siguranta, o sumedenie de clipuri pe net cu animalute (in genere caini si pisici) care "vorbesc". Ideea acestui post mi-a venit cand am vazut un clip cu o femela de Husky (sau Malamut, nu prea-mi dau seama), pe nume Mishka, care zice, sau cel putin asa pare, cum poate ea mai frumos, I LOVE YOU!

Mai erau niste clipuri la un moment dat cu pisici care vorbeau, foarte amuzant.

Bine, si Boogie al nostru trancaneste si comenteaza cand vorbim cu el sau cand il mai certam, si uneori chiar pare sa zica "mama", desi sunetul pe care il scoate e mai mult un fel de "mah-mah", dar, zicem noi, close enough :D.
Cel mai amuzant e cand suntem in bucatarie sau stam la masa. E foarte curios, vrea el sa stie tot ce se intampla si sa guste tot ce mancam noi. Pe langa chestiile normale (sa le zicem) pe care le mananca pisicile, se pare ca e mare iubitor de fructe.
Pana acum, a mancat mango, pepene, piersici, nectarine (pe astea le devoreaza, efectiv), portocale (avem si un mic filmulet cu el facand asta), mandarine, kiwi, etc.
Cred ca a incercat si visine si cirese. Aseara a fost curios sa vada cum e cartoful crud, si i-am satisfacut curiozitatea. Asa ca acum, oficial, e un purcelus :D.

Niciun comentariu: